Magunkról

A Társaság célja és feladata Budapest Főváros XXII. kerület Budafok-Tétény Önkormányzatának Képviselőtestülete a 164/2011. (VI. 09). számú Önkormányzati Határozattal, egyszemélyes alapítóként hozta létre a Budafok-Tétényért Városfejlesztő Kft-t, hogy a XXII. kerületi Integrált Városfejlesztési Stratégia megvalósítása érdekében működjön közre a kerületfejlesztési feladatok végrehajtásában. Készítse elő a kapcsolódó területfejlesztéseket. Vegyen részt az önkormányzat városfejlesztési pályázatainak előkészítésében és a projektek lebonyolításában. Segítse elő a Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerületi Önkormányzat kötelező és önként vállalt városfejlesztési feladatainak ellátását, a közcélok minél hatékonyabb megvalósítása érdekében. Ezen belül is kiemelt cél volt a „Nagytétény központ komplex rehabilitációja”című KMOP5.2.2/B092f20100002 azonosító számú az EURÓPAI UNIÓ által támogatott projekt megvalósításának lebonyolítása, koordinálása, melyet a cég sikeresen meg is tett.

A tulajdonos önkormányzat, mint a megbízó, a városfejlesztő társaság pedig mint a végrehajtó szervezet feladatkiosztásban állt fel. A gazdasági társaság elkülönül az önkormányzat igazgatási szervezetétől, így felelőssége a fejlesztés operatív előkészítésével és megvalósításával kapcsolatban egyértelmű és számon kérhető volt.

A Budafok-Tétényért Városfejlesztő Kft. célja, hogy megfeleljen az alapító által elvárt követelményeknek és feladatait a lehető legjobb szakmai színvonalon
teljesítse a tulajdonos önkormányzat által számára adott megbízásoknál, melyet a lakosság érdekében tesz.

2020-as évben feladataink bővültek, és parkfenntartási, közterületi takarítási munkákat is látunk el a tulajdonos önkormányzat felkérésére. Közfoglalkoztatásba is bekapcsolódott cégünk és így több embernek tudunk napi szintű munkalehetőséget biztosítani, ami által napi szintű munkáinkat is szélesebb körben tudjuk ellátni.

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat! Kövesse nyomon híreinket a jövőben is, illetve keressen miket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, melyet a Kapcsolat fül alatt talál.

Vigyázzunk egymásra és Jó egészséget kívánunk mindenkinek!